Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://www.tiandao.se och https://sm2018.tiandao.se

Integritetspolicy

Likt de flesta användare av internet är också vi angelägna om att slippa spam och annan typ av oönskad e-post. Därför vill vi också behandla våra besökare på ett sådant sätt som vi själva vill bli behandlade. Detta innebär att i de fall då du som besökare lämnar uppgifter till oss så kommer vi inte att lämna ut dessa uppgifter till obehöriga. Vi är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna webbplats.

Hantering av personuppgifter du lämnar till oss

Hanteringen av personuppgifter sker enligt gällande lagstiftning och innebär att personuppgifterna inte sparas längre än nödvändigt.

Vi kommer alltså inte att ge bort, sälja, byta eller på annat sätt missbruka uppgifter som du lämnar till oss.

Cookies

När du fortsätter använda webbplatsen godkänner du denna användning av cookies, du kan också välja att stänga av cookies i inställningarna på din webbläsare.

En cookie är en datafil som sparas i din webbläsare och som kan känna igen din dator över olika webbplatser och besök. Kakor används på nästan alla webbplatser. Alla webbplatser i EU som använder cookies ska enligt lag informera användarna om användningen av kakor i ett dokument som detta. Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av webbplatsen, vi sparar ingen personlig information via cookies.

Om du inte godkänner användning av cookies på webbplatsen kan du enkelt stänga av eller begränsa cookies via din webbläsarens säkerhetsinställningar. Använd webbläsarens hjälp-funktion för att ta reda på hur.

Om du stänger av eller begränsar cookies på Webbplatsen är det möjligt att du inte kan använda alla tjänster och funktioner på Webbplatsen.

Vi har tjänster från tredje part som också använder kakor:
1. Google Analytics
Tjänsten tillhandahålls av Google för att samla in anonym statistik över webbplatstrafiken. Kakor används för att känna igen en dator vid upprepade besök på en sida. Alla data lagras i Googles servrar. Läs mer om hur Google hanterar insamlade data. Om du inte vill ta del av Google Analytics kan du installera det här insticksprogrammet.

2. Facebook

Med cookies mäter Facebook trafik från sina webbplats och berör främst dig som har ett Facebookkonto, vi sparar inte på detta vis någon personlig information. Läs mer här.

Inga personuppgifter samlas in eller hanteras på oss och vi har inte tillgång till de personuppgifter som hanteras av tredje part enligt ovan.

Din rätt till dina personuppgifter

Du har rätt och möjlighet till att påverka den information som sparas om dig. Du kan när du vill begära att de uppgifter vi har om dig tas bort eller att dess användning begränsas genom att kontakta oss. Anser du att dina rättigheter inte respekteras av oss kan du kontakta oss eller Datainspektionen.

Om du vill kontakta oss

Maila oss