Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://www.tiandao.se och ansvarig för webbplatsen är Tian Dao Kampsport-förening. Kontaktuppgift hittar ni längst ner på denna sida.

Integritetspolicy

Likt de flesta användare av internet är också vi angelägna om att slippa spam och annan typ av oönskad e-post. Därför vill vi också behandla våra besökare på ett sådant sätt som vi själva vill bli behandlade. Detta innebär att i de fall då du som besökare lämnar uppgifter till oss så kommer vi inte att lämna ut dessa uppgifter till obehöriga. Vi är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna webbplats.

PERSONLIG INFORMATION SOM DENNA WEBBPLATS SAMLAR IN OCH VARFÖR VI SAMLAR IN DEN

Den här webbplatsen samlar endast in information på följande sätt:

Spårning av besök på denna webbplats

Liksom de flesta webbplatser använder den här webbplatsen Google Analytics  för att spåra användarinteraktion. Vi använder dessa data för att se hur många personer som använder vår webbplats, för att bättre förstå hur de hittar och använder den och hur de rör sig på våra olika webbsidor.

Även om Google Analytics registrerar data som till exempel ditt geografiska läge, din enhet, webbläsare och operativsystem, identifierar ingen av dessa uppgifter dig personligen. Google Analytics registrerar även datorns IP-adress som skulle kunna användas för att identifiera dig personligen, men Google ger inte oss tillgång till det.

Kontaktformulär och e-postlänkar

Om du väljer att kontakta oss genom att använda en e-postlänk eller formulär sker hanteringen av personuppgifter enligt gällande lagstiftning och innebär att personuppgifterna inte sparas längre än nödvändigt.

Vi kommer alltså inte att ge bort, sälja, byta eller på annat sätt missbruka uppgifter som du lämnar till oss.

Cookies

När du fortsätter använda webbplatsen godkänner du denna användning av cookies, du kan också välja att stänga av cookies i inställningarna på din webbläsare.

En cookie är en datafil som sparas i din webbläsare och som kan känna igen din dator över olika webbplatser och besök. Kakor används på nästan alla webbplatser. Alla webbplatser i EU som använder cookies ska enligt lag informera användarna om användningen av kakor i ett dokument som detta. Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av webbplatsen, vi sparar ingen personlig information via cookies.

Om du inte godkänner användning av cookies på webbplatsen kan du enkelt stänga av eller begränsa cookies via din webbläsarens säkerhetsinställningar. Använd webbläsarens hjälp-funktion för att ta reda på hur.

Om du stänger av eller begränsar cookies på Webbplatsen är det möjligt att du inte kan använda alla tjänster och funktioner på Webbplatsen.

Vi har tjänster från tredje part som också använder kakor:
1. Google Analytics
Tjänsten tillhandahålls av Google för att samla in anonym statistik över webbplatstrafiken. Kakor används för att känna igen en dator vid upprepade besök på en sida. Alla data lagras i Googles servrar. Läs mer om hur Google hanterar insamlade data. Om du inte vill ta del av Google Analytics kan du installera det här insticksprogrammet.

2. Facebook

Med cookies mäter Facebook trafik från sina webbplats och berör främst dig som har ett Facebookkonto, vi sparar inte på detta vis någon personlig information. Läs mer här.

Inga personuppgifter samlas in eller hanteras på oss och vi har inte tillgång till de personuppgifter som hanteras av tredje part enligt ovan.

Din rätt till dina personuppgifter

Du har rätt och möjlighet till att påverka den information som sparas om dig. Du kan när du vill begära att de uppgifter vi har om dig tas bort eller att dess användning begränsas genom att kontakta oss. Anser du att dina rättigheter inte respekteras av oss kan du kontakta oss eller Datainspektionen.

Om du vill kontakta oss

Maila oss